sunnuntai 8. helmikuuta 2015

John Grisham: Lakimiehet


Huomenna (tai oikeastaan tänään) on lukurauhan päivä, joten mikäpä sen mukavampaa kuin kirjoittaa nämä lyhyet arviot edes muutamasta kirjasta joita olen viime näkemästä lukenut. En varmaan ihan kaikista saa postausta aikaiseksi tältä istumalta, mutta kuitenkin.

Kylläpä valitsin tylsän kirjan vuoden ensimmäiseksi. Ei päässyt oikeastaan missään vaiheessa mihinkään lentoon ja jurnattiin vaan samojen tylsien aiheiden ympärillä. Blääh. Oikein harmittaa kun näin pääsi käymään. En ole koskaan ollut mikään suuri John Grisham fani, mutta olen toki aina pitänyt jonkinlaisessa arvossa miestä. Nyt tosin tämän kirjan jälkeen arvostus hieman laski. Oli tylsä. Ei mitään mainitsemisen arvoista. Odotin vaan koko ajan milloin luen viimeisen rivin ja saan laittaa kannen kiinni. Sitten kun se aika koitti, että sain näin tehdä, mieleni keventyi ja tyhjentyi tämän kirjan osalta. Joten tämän enempää ei tästä tylsän tylsästä kirjasta irtoa.

Vuoden ensimmäisen kirjan olisi pitänyt olla upea. Mahtava. Tai edes keskinkertainen. Olisin halunnut aloittaa kirjavuoden räjähtävästi, mutta toisaalta, odotan innolla sitä räjähtävää kirjaa joka jossain vaiheessa vuotta varmasti ilmaantuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti