perjantai 20. joulukuuta 2013

MC Joulu

Mielenkiintoista. Mukavaa. Erilaista. Ison firman ja pienen firman jouluhässäkät eroaa toisistaan ihan ymmärrettävästi aika tavalla. Siinä missä isossa firmassa on mahdollisimman halvalla hoidettu joulupöytäkattaus joka ei ole mitään ilotulitusta makunystyröille (mukavaa silti että edes on), järjettömän iso ja loisteliaasti koristeltu kuusi visitor centerissä, joku pieni lahja duunareille joka yleensä on suklaata tms (mukavaa silti että edes jotenkin muistetaan) ja hyvät mahdollisuudet ottaa joulun aikaan hieman rennommin töissä. Pienessä firmassa näemmä hoituu hommat ihan eri levelillä. Tai sitten olen onnistunut löytämään pienten firmojen aatelin.

Meillä oli joulupöytäkattaus nyyttärimenolla, joten makunystyrät iloitsi sekä varsinaisen ruoan että jälkiruoan parissa. Oli savustettua kalkkunaa Hanhialan tilalta, itse tehtyjä sillihässäköitä, itse tehtyä rosollia, pororullia, suklaakakkua, juustokakkua, juustoja ja kaikkea mahdollista. Soma keskikokoinen hieman surullinen kuusi, jonka koristeluja voidaan kutsua sanoilla "insinöörin kuusi" tai vaihtoehtoisesti "nörttikuusi". Lahja duunareille suoraan Stockmannin delicatess osastolta. Hyvät mahdollisuudet ottaa joulun aikaan hieman rennommin töissä.

MC Joululahja

MC Kalkkuna

MC Yläkerran Kuusi
Kotiin hommasin meille Perkkiön tilalta ihanan onnellisen kinkun, joka on saanut eläessään elää sikamaisesti. Kyllä, oli tyyriimpi mitä kaupasta, mutta ilomielin maksan kinkusta jota syödessä tulee hyvä mieli. Tehotuotetut kinkut myös todennäköisesti maistuu huonommalta. Tai niin oletan. Se nähdään ihan piakkoin jahka ollaan paistettu Irma. Kyllä, meillä nimetään kinkku joka vuonna Irmaksi. Nyt voisi jopa puhua Iloisesta-Irmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti