tiistai 31. joulukuuta 2013

olkoon uusi vuosi hieno

Vuosi on ollut ihana. Kamala. Tunteikas. On ollut suuria vastoinkäymisiä, jotka koskee vieläkin (miten asioilla onkaan tapana kasautua samaan syssyyn) ja ollut aivan mahtavia asioita (miten asioilla onkaan tapana järjestyä). Tänä vuonna on siis tapahtunut paljon. Perustin myös tämän blogin, koska aikaa oli ja halusin vihdoin kirjata ylös ihan tosissani mitä kirjoja luen ja lyhyesti kirjata myös ajatuksiani luetuista kirjoista. Osallistuin myös elämäni ensimmäiseen lukumaratoniin ja siitäkin syystä ajattelin, että tästä blogista voisi tulla myös ohessa tai pääasiassa lukupäiväkirjani. En aio ensi vuonnakaan kirjata luetuista kirjoista sen pidempiä arvosteluita, koska pääasiassa toimii vaan itselleni muistikirjana. Jos joku tänne eksyy ja saa noista lyhykäisistä "arvosteluista" jotain irti, niin aina parempi.

Kevät meni aika sumussa, joten kirjoja en paljon lukenut. Aloittelin keväällä myös 20 vuoden tauon jälkeen varovaisesti urheilun, koska kyllästyin huonoon kuntooni ja vielä huonompaan ruokavalioon. Kesä meni ihanasti pääasiassa lukien ja nauttien elämästä. Kesällä myös sain ruokavalion ja urheilun ideasta kiinni, joka oli itselle iloinen ja iso asia. Aloittelin varovasti ja sillä tiellä ollaan edelleen. En halua itseäni pelästyttää liian suurilla odotuksilla, vaan menen täysin omaan hitaaseen tahtiini. Syksyllä uusi työ aiheutti sen, että lukutahti hieman hidastui kuin myös blogin päivitys luettujen kirjojen osalta. Pelkäsin, että palaan uuden työn myötä myös vanhoihin huonoihin tapoihini mitä ruokavalioon ja urheiluun tulee, mutta onneksi en täysin palannut niihin. Joulukuussa notkahti oikein vaan kunnolla, mutta kyllä se tästä taas lähtee.

En harrasta isoja uuden vuoden lupauksia muutenkaan, mutta nyt tänä vuonna asetin itselleni tavoitteen lukea 62 kirjaa ja urheilun saralla otan tavoitteeksi olla hyvässä kunnossa. Laihduttaa minun ei tarvitse eikä ole tarvinnut, mutta kunnonkohotus on pakollinen.

Hei hei Vanha Vuosi, Tervetuloa Uusi Vuosi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti