tiistai 25. elokuuta 2015

Agatha Christie: Syyttävä sormi

Kuvakaappaus Elisa Kirjasta

Laahaa vähän jäljessä nämä "arvostelut", mutta eipä sen väliä missä järjestyksessä näitä kirjoittelee. Äänikirjat ovat siis toimineet itselläni lenkkiseurana ja muutamien lenkkien aikana seuraa sain Syyttävästä sormesta. Oli jotenkin todella virkistävää kuunnella Agatha Christien kielenkäyttöä, joka on raikas tuulahdus menneisyydestä. Henkilöiden käytös ja ihanat käyttäytymistavat eroavat jo sen verran nykyisestä maailmanmenosta, että todella pisti hymyilyttämään vähän väliä. Lukijana Lars Svedberg oli aivan mahtava ja sopii tähän erittäin hyvin.

En osannut yhtään edes arvata juonenkäänteitä, koska koko maailma eroaa niin paljon tästä jonka minä tunnen. Voi olla, että isoäitini olisi saattanut arvata syyllisen jo aikoja sitten, mutta itselleni se tuli isona yllätyksenä. Joka on pelkästään positiivista. Vaikken yritäkään koskaan arvuutella, vaan pyrin vaan nauttimaan kirjasta ja tarinasta, mutta kyllä sitä aivot koko ajan yrittää selvittää mysteeriä.

Pitää seuraavaksi ottaa Agatha Christien paperinen kirja (tai edes eKirja) lukuun ja katson mitä pidän näistä oikeasti luettuna. Olen joskus tyyliin teininä näitä lukenut, mutta en vaan muista yhtään mitä pidin tai millaisia ne ovat. Pitänee korjata tilanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti